Luister
Live
18 september 2022 - 15:50
Deel dit artikel:

VV De Valk zet niemand buitenspel, Corné Maas helpt bij financiële krapte

Geen financiële ruimte om de contributie te betalen? Lokale en landelijke voorzieningen kunnen een oplossing zijn om te blijven voetballen. De financieel contactpersoon van VV De Valk helpt je daarbij.

Heb je zorgen over de betaling van de contributie of voetbalkleding? Door geldzorgen kan de contributie van de voetbalclub één van de kosten zijn die je niet meer kan betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal vindt ING dat iedereen moet kunnen voetballen, ook als er even geen geld is.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo

Daarom werken ze samen met de KNVB en diverse partners om hierbij te helpen. Want er zijn vaak lokale en landelijke voorzieningen die het mogelijk te maken om te blijven voetballen. Of ermee te beginnen.

Check in twee minuten waar jij recht op hebt

Geldfit helpt jou om financieel fit te blijven of te worden. Doe anoniem de check en ontdek in twee minuten of je in aanmerking komt voor regelingen om te kunnen en blijven voetballen. Bijvoorbeeld een fonds die je contributie helpt betalen of misschien zelfs een bijdrage voor nieuwe voetbalschoenen. Ook zie je welke andere manieren er zijn om meer grip te krijgen op je geldzaken. Iedereen kan de check doen, je hoeft geen klant te zijn van ING of lid van KNVB. De gegevens van de test worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden niet bewaard.

Corné Maas

Het kan om verschillende redenen best lastig zijn om uit te zoeken op welke voorzieningen je recht hebt. Hulp is dan zeer welkom van iemand die de weg weet te vinden. Daarom introduceren ze op zoveel mogelijk amateurclubs een 'financieel contactpersoon'. Bij VV De Valk is dat Corné Maas.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug