Luister
muziek
23 januari 2023 - 09:14
Deel dit artikel:

Bij De Hofnar: Theater, film en tips voor in de carnavalsvakantie

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor het gezin of met een vriend of vriendin? Kom dan in de maand februari naar Theater De Hofnar voor leuke theater- én filmvoorstellingen.

valkenswaard24
  / advertorial
  • Beeld - Theater De Hofnar
Advertentie

Valkenswaard – Geniet op zaterdag 4 februari van jouw favoriete Buddy Holly nummers bij The Wieners of kom op 11 februari lachen bij cabaretier Fuad Hassen met zijn nieuwe voorstelling ‘Volgelvrij’. Fuad valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl. Het publiek is op zijn gemak bij hem, maar toch weet hij rake klappen uit te delen. Op zaterdag 25 februari staat Jacques van Gerven in Theater De Hofnar met een reprise van ‘ZotteKot’. Jacques wil niets meer dan een avond zingen en zottenpraat verkopen in het Brabants, onder het motto: “We zijn allemaal gek, maar dat wil niet zeggen dat we niet normaal zijn!”.

Jeugdvoorstellingen in de carnavalsvakantie

In de carnavalsvakantie kun je met je (klein)kinderen naar diverse jeugdtheatervoorstellingen. Op woensdag 22 februari speelt Theatergroep Dender de voorstelling ‘De Verdraaide Orgelman’ (5+). Een prachtige voorstelling waar zij met live gemaakte tekeningen, het nodige gooi- en smijtwerk en vette geluiden een spannende en komische strijd tussen een dwaas en een gulzigaard spelen. Op donderdag 23 februari speelt Noortje Karsmakers de voorstelling ‘Groen hartje wit’(2+). Groen is verliefd op Wit. Maar dat kan niet volgens Bruin en Roze. Er is maar één oplossing om daar achter te komen: kom gezellig samen kijken. Op zaterdag 25 februari doen Ernst en Bobbie mee aan een heel bijzondere wedstrijd in De Hofnar met als hoofdprijs: een droomvakantie. Wonder boven wonder winnen ze deze wedstrijd maar aan uitrusten op vakantie komen ze helaas niet toe. Wil je weten waarom? Kom deze bijzondere wedstrijd dan kijken bij ‘Ernst en Bobbie weten het niet meer’(4+).

Filmpje pakken?

In de maand februari draaien we de nieuwste filmtitels in Theater De Hofnar. Bezoek bijvoorbeeld de nieuwe film over popicoon Whitney Houston: ‘I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie (12+)’. Deze maand draaien we ook de film Babylon (16+), geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle met Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva in de hoofdrol. Dit originele verhaal speelt zich af in het Los Angeles van de jaren 1920. Of kom Bones and All (16+) kijken. Deze film gaat over de liefde die ontstaat tussen een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en een nogal intense dakloze jongen.

Kaarten

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie