Luister
muziek
3 februari 2023 - 06:03
Deel dit artikel:

Vier tieners presenteren frisfeestje in Dommelen: 'Werd weinig voor jeugd georganiseerd'

Wat begon als een wens om leuke activiteit voor de tienerjeugd, is nu een eerste versie van het Frizz Fistje geworden in Dommelen. Een viertal tieners vroegen zich af waarom er zo weinig voor hun doelgroep georganiseerd wordt, ook buiten carnaval. Hun ouders zijn samen met hen een initiatief gestart.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Dit heeft ertoe geleid dat zaterdag 18 februari het eerste Frizz Fistje plaatsvindt in De Bommel in Dommelen. Een carnavalsfeest speciaal voor de tienerjeugd, zonder ouders of oudere jeugd, met gave muziek, plezier en gezelligheid met elkaar.

Voor en door de tienerjeugd

Voor deze tienerjeugd zijn er nu geen speciale activiteiten door het jaar heen en ook niet met carnaval. Deze leeftijd wil wel graag met elkaar leuke activiteiten doen en ook meedenken in de organisatie daarvan. Precies om deze reden is het idee van de vier tieners opgepakt en wordt er nu een eerste activiteit georganiseerd, het Frizz Fistje.

Het wordt een carnavalsfeest, klassenfuif met dj en tienerdisco, samen in één gave activiteit, waarbij alle tieners van Dommelen en omstreken welkom zijn. Het feest vindt plaats op zaterdag 18 februari bij Ollie B. (partycentrum De Bommel).

Kaartverkoop

De toegang van dit Frizz Fistje is 5 euro per persoon. Voor deze prijs ontvangen ze twee consumpties en een hele gave avond. Het fistje start om 20.00 en eindigt om 23.00 uur, dan kunnen de ouders ze komen ophalen. Er is volwassen toezicht aanwezig die zorgt dat alles goed verloopt. Kaarten zijn te verkrijgen via de link op Facebook en Instagram. Iedereen die een kaartje koopt, maakt kans op prijzen, waaronder JBL-boxen en -oortjes.

Nog meer activiteiten

De organisatie van dit eerste Frizz Fistje is in handen van Nog Net Nie, een groep van vier tieners die het initiatief genomen hebben tot deze activiteit tijdens carnaval 2023. Het is de bedoeling deze groep tieners in aantallen te laten groeien en door het jaar heen diverse activiteiten te organiseren in Dommelen voor de doelgroep tieners. Hierbij zal de samenwerking gezocht worden met diverse verenigingen, de gemeente, WeDommelen en andere organisaties.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie