Luister
muziek
27 Oktober 2023 11:27
Deel dit artikel:

Tussen Kunst en Keramiek Fair: verfijnde samensmelting van creativiteit

Op zondag 26 november aanstaande komt Harba Lorifa aan de Pastoor Heerkensdreef in Valkenswaard tot leven met de prachtige derde editie van de Tussen Kunst en Keramiek Fair. Dit evenement, met trots georganiseerd door de getalenteerde fijnschilder Amy Verhoeff en de creatieve kracht achter StudioTuit, Jenny Tuit, belooft een dag vol inspiratie en bewondering te worden.

valkenswaard24
  / advertorial
Advertentie

De Tussen Kunst en Keramiek Fair is dé gelegenheid waar kunstenaars, ambachtslieden en keramisten samenkomen om hun unieke talenten te tonen. Van betoverende schilderijen tot meesterlijke keramiekstukken, deze fair biedt een unieke kans om zeldzame en bijzondere kunstwerken aan te schaffen. Naast de prachtige kunst en keramiek, zijn er ook kleine cadeautjes te vinden. Perfect om een speciaal iemand te verrassen met een uniek geschenk.

Voor elk wat wils

De sfeer van dit evenement is betoverend en uitnodigend. Neem de tijd om te genieten van een drankje, rond te kijken en de kunst in al haar pracht te bewonderen. Of je nu een doorgewinterde kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek stuk om jouw huis te verfraaien, deze fair biedt voor elk wat wils.

Gratis toegang

En het beste van alles? De toegang is helemaal gratis. Mis deze bijzondere gelegenheid niet om ondergedompeld te worden in een wereld van creativiteit en vakmanschap. "We verwelkomen u graag op zondag 26 november op de Heerkensdreef te Valkenswaard", aldus de organisatoren.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie