Luister
muziek
14 juli 2020 - 11:58
Deel dit artikel:

Politie zoekt nog altijd getuigen van brandstichting in Valkenswaard

Voor de brandstichtingen op 7 januari op de Hazestraat en op 17 april op de Oranje Nassaustraat in Valkenswaard is de politie nog op zoek naar getuigen. In beide gevallen werd een voordeur in brand gestoken.

valkenswaard24
  • Beeld - Rico Vogels
Advertentie

Wie heeft iets gezien of heeft andere informatie die misschien naar een dader kan leiden? Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

7 januari
In die nacht is een voordeur van een woning aan de Hazestraat in brand gestoken. De politie gaat uit van brandstichting.

In de woning lagen op het moment van brandstichting drie personen te slapen. Het gaat om een moeder, dochter en haar vriend. Zij zijn op tijd wakker geworden en konden door de rook via de achterdeur het huis verlaten. Niemand is gewond geraakt. Dat meldde het Eindhovens Dagblad (ED).

Alerte buurtbewoners hebben het vuur met emmers water geblust. Toen de brandweer arriveerde waren de vlammen al gedoofd.

17 april
Er zijn in de nacht van 17 april brandbare stoffen geplaatst en aangestoken bij een woning aan de Oranje Nassaustraat in Valkenswaard. De bewoners van het huis zijn niet gewond geraakt.

De dochter des huizes ontdekte de brand en alarmeerde de overige bewoners. Zij hebben allen veilig de woning kunnen verlaten.

De gehele gevel, deur en raam zijn aan de buitenkant beschadigd. Binnen is de schade beperkt gebleven tot rookschade. De politie doet onderzoek naar het voorval.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie