Luister
muziek
5 september 2020 - 17:14
Deel dit artikel:

Dit is de állermooiste baard van Valkenswaard | FOTO'S

De baard van Dennis Senders is verkozen tot de allermooiste van Valkenswaard. "Die wint voor mij op lengte, kleur en volheid", legt jury T&F Barbers uit. "Het totaalplaatje staat hem goed."

valkenswaard24
  / -
Advertentie

Dennis wint een baardverwenpakket van T&F Barbers. Hierin zitten drie professionele producten. Het gaat om een baardborstel, baardolie en een zeepblok voor je baard en lichaam. Dit allemaal van het merk Hunter1114. Het pakket zie je hieronder op de foto.

Dag van de Baard
Het is vandaag de Internationale Dag van de Baard. Dit is een eerbetoon aan alle mannen met een volle baard, een ring, of een sik, zo omschrijft fijnedagvan.nl. "Op deze dag moet je verplicht onder de indruk zijn van stoere mannen die wél een volle bos op hun kin hun wangen kunnen kweken."

Samenwerking
Een week geleden startte Valkenswaard24 in samenwerking met T&F Barbers een winactie. Allerlei mooie baarden werden naar ons opgestuurd. Dennis is de grote winnaar. Gefeliciteerd. Andere prachtige baarden uit Valkenswaard zie je hieronder.

Contact opnemen
Berichtje aan Dennis: zou je Valkenswaard24 een berichtje willen sturen op Facebook of een mailtje naar redactie@valkenswaard24.nl? Dan handelen we onderling de winst verder af.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie