27 augustus 2020 - 13:15
Deel dit artikel:

Tien tips na Opsporing Verzocht over 'voordeurbranden' in Valkenswaard

Er zijn ten minste tien tips binnengekomen over de brandstichting bij twee huizen in Valkenswaard. Afgelopen dinsdag toonde tv-programma Opsporing Verzocht bewakingsbeelden waarop de daders enigszins te zien zijn. Ook vroeg de politie nadrukkelijk om het merk auto waar de daders in reden.

valkenswaard24 / - • Beeld - Opsporing Verzocht / Rico Vogels

Twee gezinnen in Valkenswaard ontsnapten eerder dit jaar aan de dood toen er bij hun woning brand werd gesticht. Door een aantal overeenkomsten tussen de twee incidenten houdt de politie er rekening mee dat het om dezelfde dader(s) kan gaan.

Hazestraat en Oranje Nassaustraat
In de nacht van 6 op 7 januari 2020 werd de voordeur in brand gestoken van een woning aan de Hazestraat. De tweede brandstichting was in de vroege ochtend van vrijdag 17 april, nu bij de voordeur van een woning aan de Oranje Nassaustraat. Beide keren werden de slapende bewoners gelukkig op tijd wakker en wisten ze veilig weg te komen.

Tips doorgeven
Alle tips blijven welkom. Mocht je meer informatie hebben, dan kun je de politie bereiken via 0800-6070. Of anoniem via 0800-7000. Bekijk hieronder nogmaals de beelden.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug