Luister
muziek
19 december 2020 - 08:18
Deel dit artikel:

Man gooit met zwaar vuurwerk: mishandeling van agent en gebroken enkel bij aanhoudingen

Een dronken man heeft vrijdagavond rond middernacht zwaar vuurwerk over zijn schutting op de openbare weg gegooid aan de Jan Vlekkestraat in Valkenswaard. De politie kwam ter plaatse en hield hem aan, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Een 18-jarige bezoeker van de man probeerde te vluchten en brak daarbij zijn enkel.

valkenswaard24
  / -
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Na diverse overlastmeldingen van zwaar vuurwerk is de politie met meerdere eenheden naar een woning aan de Jan Vlekkestraat gegaan. Vanuit de tuin zou meerdere keren zwaar vuurwerk over de schutting zijn gegooid naar de openbare weg. Toen de politie ter plaatse kwam, vonden ze een niet geëxplodeerde Cobra op het trottoir.

De bewoner, die onder invloed van alcohol verkeerde, wenste nergens aan mee te werken en verzette zich hevig bij zijn aanhouding waarbij hij ook een agent mishandelde. De bewoner is ingesloten in het cellencomplex voor verder onderzoek.

Vluchtpoging
Een 18-jarige bezoeker van de bewoner probeerde via schuttingen en daken van schuurtjes te vluchten. Deze man is door de politie gesommeerd om van het dak af te komen maar hier wenste hij niet aan mee te werken en vluchtte verder, waarbij hij in een andere tuin sprong en zijn enkel brak. De jongeman, ook onder invloed van alcohol, is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Waarom hij op de vlucht sloeg is onbekend.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie