Luister
muziek
18 juli 2021 - 17:31
Deel dit artikel:

Koffiegeluk.nl uit Valkenswaard doneert opbrengst uit speciale koffie aan getroffen Limburgers

Voor veel mensen in Limburg valt de zomer letterlijk in het water. Om een steentje bij te dragen aan deze ramp, heeft Koffiegeluk.nl uit Valkenswaard een actie op touw gezet, waarbij je kennismaakt met de lekkerste koffie uit Maastricht en meteen het goede doel steunt.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Brandweer Maarheeze
Advertentie

Summer Vibes had een koffie moeten zijn waarmee je de zomer positief inluidt. "Laten we deze positieve vibes omzetten in een mooi gebaar naar de getroffen mensen in Limburg." Het gaat om een koffie van een koffiebrander uit Maastricht. Dit is in de webshop van Koffiegeluk.nl te bestellen. Voor inwoners van Valkenswaard leveren ze de koffie gratis aan huis.

Giro 777

De volledige opbrengst van deze koffie gaat naar Giro 777, dat ten goede komt aan de getroffen inwoners van Limburg. Hier ondervinden ze de afgelopen dagen de ramp van het hoge water.
Het gaat om een zakje van Charlie's Coffee. Het kost 5,75 euro en is HIER te bestellen. Meer info vind je op Koffiegeluk.nl.

Ramp in Limburg in foto's

De brandweer van Maarheeze en Budel is vrijdag ook uitgerukt richting Limburg om daar hulp te bieden bij de grote wateroverlast en overstromingen door de hevige regenval. Daar worden mensen geëvacueerd door het metershoge waterpeil. Bekijk HIER een impressie door foto's van de brandweerlieden.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie