Luister
muziek
26 juli 2021 - 13:03
Deel dit artikel:

Drugspand aan Dopheidebeemd drie maanden dicht

Burgemeester Anton Ederveen heeft besloten om een woning aan de Dopheidebeemd in Valkenswaard vanaf maandag voor drie maanden te sluiten. Hier was sprake van voorbereidingen om een zogenaamde binnenkweek van hennepplanten onder kunstlicht plaats te laten vinden.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

De politie heeft op 19 maart van dit jaar een onderzoek ingesteld naar de woning. Tijdens dat onderzoek zijn de volgende dingen aangetroffen: op de tweede verdieping stonden 114 stekbakken gevuld met potgrond, twee watergekoelde airconditioners van OptiClimate, een armatuur, assimilatielamp, schakelbord, snelheidregelaar, kachel, dompelpomp, 18 flessen groeimiddel, vijf knipbenodigdheden en twee weegschalen. Op de zolderkamper zijn elf armaturen, elf assimilatielampen, elf transformatoren, twee koolstoffilters en een slakkenhuis aangetroffen. In de schuur stonden nog twee kunststof ventilatoren.

Op basis van de rapportage van de politie aan de burgemeester, heeft hij besloten om het pand voorlopig te sluiten. Dat heeft hij per brief kenbaar gemaakt aan de bewoner.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie