Luister
Live
13 oktober 2021 - 12:29
Deel dit artikel:

Vragen over criminaliteit in woningen worden op de weekmarkt beantwoord

Het is de Week van de Veiligheid. Van 11 tot en met 17 oktober is er in Nederland extra aandacht voor veiligheid. Ook de gemeente Valkenswaard neemt deel aan deze week.

valkenswaard24 / Gemeente Valkenswaard • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Ze besteden dit jaar extra aandacht aan het herkennen van signalen van drugscriminaliteit in woningen en bedrijfspanden, zoals hennepplantages en drugslabs. "Daarom staan we, samen met onze veiligheidspartners van de politie, woningstichting Woningbelang en de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO), op donderdag 14 oktober van 09.00 tot 16.00 uur met een kraam op de weekmarkt In Valkenswaard. We beantwoorden daar graag vragen van woningeigenaren, huurders en andere inwoners, over het herkennen van (drugs)criminaliteit in woningen en bedrijfspanden en geven informatie." Dat doen ze onder meer over het belang van melden bij de politie, als mensen signalen opvangen van criminele activiteiten. Als melder kun je desgewenst ook anoniem blijven.

Je vindt de kraam op de weekmarkt, vlakbij De Kunstkeuken op de Markt. Meer algemene informatie over de Week van de Veiligheid vind je op maakhetzeniettemakkelijk.nl/week-van-de-veiligheid.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug