Luister
Live
27 november 2021 - 11:14
Deel dit artikel:

Brand bij sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve onder controle

Onze officier van dienst heeft zojuist het sein brand meester gegeven voor de brand bij De Treeswijkhoeve aan de Valkenswaardseweg in Waalre. De brand is dus onder controle.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Rico Vogels

Er woedde zaterdagochtend een brand bij sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve aan de Valkenswaardseweg in Waalre. De brandweer heeft volgens Omroep Brabant twee honden gered uit het pand.

Rond 10.35 uur zou de brand zijn ontstaan in de keuken. Daar sloeg de vlam in de pan. De brandweer is met twee blusvoertuigen, een hoogwerker, watertank en officier van dienst ter plaatse bij de brand. Al het personeel staat buiten, er zijn geen slachtoffers.

Stichting Salvage

Zo'n anderhalf uur later volgt het sein brand meester. Het vuur is dus onder controle. Stichting Salvage komt naar de plek in verband met de schade en gevolgschade.

Burgemeester aanwezig

Burgemeester Anton Ederveen heeft De Treeswijkhoeve bezocht, zo meldt hij op Twitter. Hij liet zich informeren door de brandweer. "Ook bij Valkenswaard betrokken ondernemer, onder andere bij Bloemencorso met sterrenchefs aantal jaren geleden." Ederveen heeft collega met de burgemeester van Waalre, Jan Boelhouwer. "En ter plaatse geweest bij familie en keukenbrigade."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug