Luister
muziek
8 september 2022 - 06:01
Deel dit artikel:

Jongetje verstopt zich in kledinglade in winkel in Valkenswaard, vader geeft hem als vermist op

Dit is wel next level verstoppertje spelen. Een 4-jarig jongetje verstopte zich tijdens het shoppen in een lade van een kledingwinkel in Valkenswaard. De bezorgde vader schakelde de politie in en het kind werd zelfs als vermist opgegeven. Een Burgernet-bericht werd verstuurd.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Afgelopen week kwam er een melding bij de politie binnen van een vermissing van een 4-jarig jongetje in Valkenswaard. De vader was de jongen, tijdens zijn aanwezigheid in een grote kledingwinkel, een ogenblik uit het oog verloren waarna hij spoorloos was verdwenen.

Paniek

Er ontstond de nodige paniek, want voordat de politie arriveerde, was het jongetje al 20 minuten spoorloos. Ook was het niet geheel zeker of de jongen de winkel uitgelopen was of dat hij nog ergens binnen zat.

Dit soort meldingen worden uiteraard serieus genomen door de politie, waarbij er door hen mee gezocht werd. Ook werd er een Burgernet-bericht verspreid om zoveel mogelijk mensen in de omgeving te bereiken.

Verstoppertje spelen

"Na de zoektocht buiten besloten we om richting de kledingwinkel te gaan om zodoende meer informatie te verkrijgen bij de vader", vertelt de wijkagent. "Op het moment dat we binnenkwamen zagen we een zeer opgeluchte vader met zijn zoon aan de hand." De kleine man vond het winkelen kennelijk niet interessant en had het idee gekregen om verstoppertje te spelen.

Hij had zich in een van de tientallen kledinglades verstopt en had zich bijna een halfuur muisstil gehouden. "We hebben de kleine man gezegd dat hij zijn vader en ons wel erg had laten schrikken. Maar dat hij wel een kanjer was in het spelen van verstoppertje."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie