Luister
muziek
11 september 2022 - 12:39
Deel dit artikel:

Hoog percentage zaken zijn opgelost door tv-programma Bureau Brabant

De politie is weer gestart met een nieuw seizoen van Bureau Brabant, hét regionale opsporingsprogramma. Van alle zaken die vorig jaar te zien waren is een hoog percentage opgelost door dit opsporingsprogramma.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Maandag 5 september was de eerste uitzending te zien op Omroep Brabant en daarin is ook teruggeblikt naar vorig seizoen. Conclusie: van alle zaken die te zien waren is 39,25 procent opgelost door het programma en dus mede dankzij hulp van kijkers.

Cijfers

Het vorige seizoen legde de politie de kijkers 198 zaken voor. In 79 zaken kon de politie één of meer aanhoudingen verrichten. In totaal kon de politie de identiteit van maar liefst 111 verdachten achterhalen. Dit aantal kan nog oplopen omdat sommige zaken nog volop in onderzoek zijn. Natuurlijk vraagt de politie ook dit seizoen weer jullie hulp bij het oplossen van nieuwe misdrijven. Deze zaken zijn terug te vinden op deze website en de social media-kanalen van de politie.

Video's

Op de website van de politie kunnen jullie tevens de videofragmenten bekijken en als je belangrijke informatie hebt het tipformulier invullen. Bellen kan ook via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie