Luister
Live
31 oktober 2022 - 17:19
Deel dit artikel:

Bijna week na schietpartij in Dommelen is verdachte (60) aangehouden

De politie heeft een 60-jarige man in Eindhoven opgepakt als verdachte van de mogelijke schietpartij in Dommelen, van vorige week dinsdag. Dit is vermoedelijk de ex-partner van het slachtoffer.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Rico Vogels

De aanhouding vond maandagmiddag plaats in Eindhoven. Dat is bijna een week na het incident. Toen vond in een woning aan de Crusaethof in Dommelen op dinsdagochtend 25 oktober rond 04.30 uur mogelijk een schietpartij plaats. De verdachte is een 60-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is aangehouden rond 12.40 uur, op de Oirschotsedijk.

Slachtoffer gewond

In de bewuste nacht kwam bij de politie een melding binnen dat er in de woning geschoten zou zijn. Eenmaal in de woning troffen de collega’s de bewoonster aan. Zij vertoonde een kleine verwonding op haar lichaam. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over haar en zij is voor verdere controle naar het ziekenhuis overgebracht. Het slachtoffer mocht na een korte behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Ook wordt zij vandaag nader gehoord om de aanleiding en toedracht van het incident helder te krijgen.

Veel onduidelijk

Wat er in de woning is gebeurd is nog onduidelijk. De bewoonster liep vermoedelijk tijdens een ruzie met haar ex-partner een lichte verwonding op aan haar lichaam. "Wij onderzoeken wat er zich precies heeft afgespeeld", zegt de politie.

Verdachte

Een arrestatieteam heeft kort na het incident onderzoek gedaan bij de locatie, maar geen verdachte aangetroffen. Politie: "Wij zijn nog op zoek naar de verdachte. Het gaat om een 60-jarige man zonder vaste woon – of verblijfplaats én tevens ex-partner van het slachtoffer."

Onderzoek

We hebben onder meer op de locatie sporenonderzoek verricht, met getuigen gesproken én buurtonderzoek gedaan. Ook gaan we na of er bruikbare camerabeelden zijn.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug