Luister
muziek
15 maart 2023 - 09:07
Deel dit artikel:

Politie: 'Interessante info binnengekomen in pinfraudezaak met Valkenswaards slachtoffer'

Volgens de politie is er 'interessante info binnengekomen' in de zoektocht naar de pinfraudeur op bovenstaande foto. Dat blijkt uit navraag van Valkenswaard24.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Politie
Advertentie

Onder andere in Eindhoven pinde de fraudeur enorme bedragen met een bankpas die niet van hem is maar van een 75-jarige mevrouw uit Valkenswaard. Ze was eerder gebeld door een nep bankmedewerker die met een smoes haar bankgegevens wist te ontfutselen.

De man op de afbeeldingen is ook degene die de bankpas bij de 75-jarige mevrouw thuis heeft opgehaald. Hij draagt een donkere hoody met op de rug een slangenafbeelding. De politie ziet hem daarna aankopen doen bij MediaMarkt in Eindhoven, maar ook bij de Bijenkorf en hij pint bij de Piazza-pinautomaat. Uit verder onderzoek is gebleken dat de pas van mevrouw tevens in Rotterdam is misbruikt. Dus wellicht dat mensen in die omgeving de verdachte ook zouden kunnen herkennen.

"Er is interessante info binnengekomen en die zijn we aan het nalopen", meldt de politie. Er zijn nog geen verdachten op het spoor en dus ook geen personen aangehouden.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie