Luister
muziek
21 april 2023 - 12:11
Deel dit artikel:

15-jarig meisje lastiggevallen: politie zoekt getuigen

Op zondag 16 april 2023 is rond 13.00 uur op de Leenderweg een meisje van 15 jaar gepoogd lastiggevallen door een onbekende dader. De politie is op zoek naar getuigen.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Politie Cranendonck en Heeze-Leende
Advertentie

De jonge vrouw fietste vanaf Aalst langs horecagelegenheid Hut van Mie Pils richting Heeze. Na het oversteken van de A2 werd zij geconfronteerd met een onbekende man die op het pad stond. Bij de man stond een fiets tegen de bosjes geplaatst. De man hield de vrouw tegen en deed een poging om haar van haar fiets te trekken, waarna een korte worsteling ontstond.

Stoot op de kaak

De jonge vrouw wist te ontkomen door de dader een stoot tegen zijn kaak te geven. De jonge vrouw vluchtte met haar fiets richting Aalst. Tijdens haar vlucht zag zij op het pad een witte bestelbus staan. De man fietste achter de jonge vrouw aan, maar staakte na enige tijd de achtervolging.

Contact opnemen met politie

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk informatie hebben over de man en witte bestelbus die dag of op andere dagen. Mocht je getuige zijn, dan kun je contact opnemen met 0900-8844.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie