Luister
muziek
8 mei 2023 - 12:12
Deel dit artikel:

Geen Truckrun meer in Valkenswaard, maar wel hier in de regio

Vorig jaar ging definitief een streep door Truckrun Valkenswaard, door veel te weinig aanmeldingen. Maar in de nabije regio vindt er in 2023 gewoon eenzelfde editie plaats. Daarvoor kun je je nu aanmelden.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Truckrun Weert
Advertentie

Liefhebbers van de Truckrun kunnen zich vanaf heden namelijk inschrijven voor de editie in Weert. Truckrun Weert vindt plaats op zondag 3 september. Het is de elfde editie in 2023.

Route van Truckrun Weert

Deze toertocht, bestemd voor mensen met een beperking, trekt over een afstand van 49 kilometer door de gemeenten Weert, Stamproij, Ell, Kelpen, Leveroij, Nederweert‐Eind, Ospel en Nederweert. Vertrek en aankomst zijn gelegen op het bedrijventerrein Kampershoek, Lumar Verhuurbedrijf, Edisonlaan 16 in Weert. Op deze locatie vind je een gezellig feestpaviljoen waar je kunt genieten van een lekker hapje, drankje en muzikaal entertainment.

Aanmelden voor Truckrun Weert

Deelname aan deze Truckrun is mede dankzij sponsors geheel gratis. De organisatie zorgt voor een lunchpakket voor de chauffeurs en bijrijders. Aanmelden kan alleen via de website.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie