Luister
muziek
14 Juni 2023 15:24
Deel dit artikel:

Geert Wilders komt naar Maarheeze

Tweede Kamerlid en fractieleider Geert Wilders (PVV) brengt een bezoek aan Maarheeze. "Den Haag lijkt doof voor de vaak schrijnende verhalen uit het land", zegt de politieke partij.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Twitter Geert Wilders
Advertentie

Dat heeft de PVV bekendgemaakt. Op zaterdag 24 juni om 15.00 uur zal Wilders op de Smits van Oyenlaan in Maarheeze te ontmoeten zijn. Hij gaat daarbij in gesprek met geïnteresseerden.

'Veel meldingen van overlast'

Geert Wilders bezoekt Maarheeze vanwege het asielzoekerscentrum (azc) dat in de buurt ligt, in Budel. Een woordvoerder van de PVV licht toe: "We hebben veel meldingen ontvangen van mensen die overlast ervaren door asielzoekers uit het azc. Den Haag lijkt doof voor die vaak schrijnende verhalen uit het land. De PVV is er voor die mensen."

Ontmoeten en spreken

Geert Wilders zal eerst een aantal mensen op een niet-publieke locatie ontmoeten. "Vanaf 15.00 uur is hij op straat om de aanwezigen te ontmoeten en spreken", aldus de PVV-woordvoerder tegen Cranendonck24.

Druk op politiek in Den Haag

Naar verluidt wordt er al een jaar gewerkt aan het bezoek van Wilders aan gemeente Cranendonck. Initiatiefnemer Harm van Leuken vertelt: "Ik ben superblij dat er eindelijk eens aandacht komt voor de situatie hier in Budel en Maarheeze, in plaats van alleen maar Ter Apel. Hopelijk zorgt dit ook voor meer druk op de politiek in Den Haag."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie