Luister
muziek
11 Oktober 2023 05:55
Deel dit artikel:

Man (31) uit Valkenswaard stapte vijf keer zonder rijbewijs in auto in vier jaar tijd

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Dat gezegde gaat niet op voor een 31-jarige man uit Valkenswaard. Hij werd onlangs al voor de vijfde keer betrapt op autorijden zonder rijbewijs.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

In de nacht van vrijdag op zaterdag zagen agenten een bekend gezicht in een auto voorbijrijden in Dommelen. De man staat inmiddels in de systemen van de politie, dus een goede reden om hem even staande te houden. Wat bleek: hij was wederom in de auto gestapt, zonder een rijbewijs te hebben.

Auto in beslag genomen

Een woordvoerder van de politie laat aan Valkenswaard24 weten: "De eerste keer is hij hiervoor in 2019 beboet." Dat het zeker niet de eerste keer was dat deze persoon rijbewijsloos op pad ging met de auto, was voor de politieagenten reden genoeg om zijn auto in beslag te nemen. "Om te voorkomen dat dit voertuig wederom wordt gebruikt om zonder rijbewijs in te rijden", licht de politiewoordvoerder toe.

Officier van justitie

De Valkenswaardse man wordt voorgeleid aan de officier van justitie. Die gaat bepalen wat de hoogte van de boete wordt of dat de persoon vervolgd moet worden. "Het is ook aan de officier van justitie om te bepalen wat er met de in beslag genomen auto gaat gebeuren." Wordt vervolgd dus.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie