Luister
muziek
19 oktober 2023 - 20:26
Deel dit artikel:

Gestolen boot uitgebrand teruggevonden in De Malpie in Valkenswaard

Er is helemaal niets meer van over. De speedboot die eind september werd gestolen in Dommelen, is volledig uitgebrand teruggevonden in natuurgebied De Malpie bij Valkenswaard.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Op 29 september meldde Valkenswaard24 de diefstal van de boot. Die werd vanaf de parkeerplaats bij winkelcentrum De Belleman gestolen, inclusief de oplegger. Wanneer dat precies gebeurde, is niet helemaal duidelijk. De wat oudere speedboot stond een aantal dagen op het parkeerterrein.

Op onderstaande video is te zien dat er niets meer van de boot en oplegger over is. "Zeer waarschijnlijk is de dader vanuit Borkel De Malpie opgereden, tot de parkeerplaats waar je niet meer verder kunt met de auto", meldt de moeder van de eigenaar van de boot. "Zeer triest. Al hadden ze 'm maar gewoon ergens neergezet, dan was er niemand verder naar daders gaan zoeken. Waarom moet dit nu zo gebeuren?"

Eventueel zijn er camerabeelden of opnames gemaakt met een deurbel rondom De Belleman en de straten daaromheen. Maar dat kan ook in Borkel en Schaft zijn gebeurd. Hierboven, in de fotoserie, zie je hoe de boot en trailer eruitzagen. Heb je meer informatie, dan kun je dat laten weten aan de politie.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie