Luister
muziek
18 januari 2024 - 13:03
Deel dit artikel:

Meisje (13) gewond door aanrijding in Valkenswaard, bestuurder van auto rijdt door

De politie is op zoek naar een donkerblauwe Volkswagen Golf en de bestuurder daarvan, die woensdagavond 17 januari betrokken was bij een ernstig verkeersongeval op de Geenhovensedreef in Valkenswaard en daarna doorreed.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Instagram @wijkagent_valkenswaard_centrum
Advertentie

Wie weet wie de bestuurder was of heeft deze auto na het ongeval nog zien rijden of weet waar we het voertuig kunnen vinden?

13-jarig meisje aangereden

Woensdagavond rond 20.30 uur werd een 13-jarig meisje uit Valkenswaard op haar fiets op de kruising met de Haagstraat en Koningsvaren aangereden door de bestuurder van een blauwe Volkswagen Golf. Door de klap kwam het slachtoffer enkele meters verder op de weg terecht.

De bestuurder van de Golf reed door zonder te stoppen. De auto heeft zeer waarschijnlijk flinke schade opgelopen bij de aanrijding, vermoedelijk ook aan de voorruit. De auto is doorgereden in de richting van de Eindhovenseweg. Waar die vervolgens verder naartoe is gereden, is niet bekend. Het slachtoffer liep door de aanrijding zorgwekkend hoofdletsel op en werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Sporenonderzoek

De verkeersspecialisten van de politie hebben deze zaak in onderzoek. Ze deden ter plaatse sporenonderzoek en hoorden inmiddels enkele getuigen. Vermoedelijk gaat het om een Volkswagen Golf van een wat ouder type die op diesel rijdt. Vooralsnog is de identiteit van de bestuurder en de verblijfplaats van de auto niet bekend.

Tips melden

“We doen daarom een dringend beroep op iedereen die ons daarover meer kan vertellen”, zegt de politie. “Heeft u mogelijk de beschadigde Golf na het ongeval nog zien rijden of heeft u een vermoeden waar we deze kunnen vinden? Heeft u een vermoeden wie de bestuurder is geweest?” Neem dan meteen contact op met de mensen van het Team Opsporing Verkeer van de politie Oost-Brabant via het landelijk politienummer 0900-8844. Anoniem je tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Je kunt ook het tipformulier op de website van de politie invullen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie