Luister
Live
1 juni 2022 - 17:29
Deel dit artikel:

Twee jonge drugsdealers uit Valkenswaard aangehouden met 'bonte verzameling' drugs

De politie heeft twee 21-jarige inwoners van Valkenswaard aangehouden voor het bezit en de handel in verdovende middelen. Ze worden ervan verdacht jarenlang in Valkenswaard en omgeving diverse soorten drugs aan de man hebben gebracht en daarmee verantwoordelijk te zijn voor de nodige drugsoverlast in deze plaats.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Om deze activiteiten te doen stoppen heeft de recherche van Dommelstroom na onderzoek op heterdaad twee personen aangehouden. Deze personen zijn aangehouden op een locatie in Valkenswaard waar zij een bonte verzameling van hard- en softdrugs bewaarden. Bij een van de verdachten is na fouillering een mes aangetroffen.

Bestrijding lokale handel in harddrugs

Bestrijding van de lokale handel in harddrugs heeft de volle aandacht van de politie. De politie pakt elke plaats aan waar wordt gedeald. Het gebruik van drugs leidt namelijk tot meer criminaliteit en heeft schadelijke effecten voor de volksgezondheid. Ook houdt de politie zich actief bezig met de bestrijding van drugsoverlast en het toezicht op druggebruik. Zij doet er alles aan om de overlast die druggebruikers, dealers en drugsrunners te beperken.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug