Luister
Live
21 augustus 2021 - 05:49
Deel dit artikel:

Restaurant EDEN presenteert lekkernijen langs route van Bloemencorso

Het Bloemencorso in Valkenswaard ziet er dit jaar anders uit. Geen parade, maar een route waarlangs bezoekers kunnen lopen en de werken kunnen bezichtigen. Sterrenrestaurant EDEN zorgt ervoor dat er ook wat te smullen valt.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo

In goed overleg met de voorzitters van de buurtschappen en bouwgroepen vindt in het tweede weekend van september Corso Valkenswaard plaats. Geen rondtrekkende parade, maar kleurrijke bloemenpodia en -objecten verspreid in Valkenswaard. Dit jaar gaat elke bezoeker zelf langs de corsopodia en -objecten.

De organisatie stapte naar EDEN om te vragen of zij ervoor kunnen zorgen dat er lekkernijen langs de route te verkrijgen zijn. "De connectie tussen ons en hen was er al. Nu leek het ons leuk om samen iets te doen voor het publiek", legt Robin Groos van het restaurant uit.

Bijzondere smaakcombinaties

"Wij gaan op vier punten staan met vier van onze gerechten. Het zijn gerechten die je van ons gewend bent, met bijzondere smaakcombinaties." Dat is allemaal te combineren met een wijnarrangement. Daarnaast spelen ze ook in op non-alcoholisch. "Om het ook voor kinderen en mensen die moeten rijden mogelijk te maken."

Tickets

Om hiervan gebruik te maken, moet je tickets bestellen via de webshop van EDEN. Vooraf koop je dan de toegang tot een arrangement met culinaire gerechten en wijnen. Je kunt hiervan op de dag van het Bloemencorso gebruikmaken, van 14.00 uur tot 15.30 uur op zondag 12 september.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug