Luister
Live
4 september 2021 - 21:28
Deel dit artikel:

Straten afgesloten tijdens Bloemencorso Valkenswaard

Het Bloemencorso in Valkenswaard vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 en zondag 12 september. Vanwege de coronamaatregelen is er geen parade met corsowagens. In plaats hiervan staan verspreid over het centrum van Valkenswaard veertien corsoprojecten en -podia opgesteld. Daardoor gelden wat verkeersmaatregelen.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Evert Meijs

Bezoekers gaan zelf langs de objecten, waardoor voldoende doorstroming mogelijk is. In verband met het Corso geldt op zaterdag 11 september vanaf 12.00 uur tot zondag 12 september 20.00 uur een afsluiting voor alle verkeer van de volgende wegen:

· N69 (= Luikerweg-Eindhovenseweg) vanaf de kruising met de Dommelseweg tot aan de kruising Waalreseweg/Leenderweg
· Marktplein
· Peperstraat tussen huisnummer 2a en de N69/Markt
· De aansluiting van de Maastrichterweg op de Peperstraat

Tijdelijk gewijzigde busroutes

Door de afsluiting van de N69 kunnen de bushaltes aan de Markt tussen zaterdag 11 september 12.00 uur en zondag 12 september 20.00 uur niet gebruikt worden en volgt Bravo gewijzigde routes. Vervoerder Bravo maakt tijdig info over busroutes en gewijzigde halteplaatsen bekend via bravo.info.

Verkeersmaatregelen 14 september

Op dinsdag 14 september worden de objecten afgebroken. Ze worden vanaf de diverse locaties naar twee afbraaklocaties vervoerd. Die afbraaklocaties zijn aan de Frans van Beststraat en op (een deel van) het Carillonplein. In verband met de afbraak van de objecten gelden op 14 september tussen 09.00 en 20.00 uur de volgende verkeersmaatregelen:

· wegafsluiting van het gedeelte van de Frans van Beststraat tussen de Karel Mollenstraat-zuid en de Kerverijstraat. Hier geldt op 14 september ook een parkeerverbod
· een parkeerverbod voor een gedeelte van het Kerverijplein
· een parkeerverbod voor het Gele Rijersplein
· een parkeerverbod voor het gedeelte met de blauwe zone op het Carillonplein 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug