Luister
Live
26 september 2021 - 13:35
Deel dit artikel:

Alzheimer Café Valkenswaard maakt nieuwe start

Vanwege corona ligt het Alzheimer Café al meer dan een jaar stil. Op dinsdag 28 september kunnen mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere geïnteresseerden elkaar weer ontmoeten in het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre. Het thema zal dan zijn ‘Tijdens en na corona’.

valkenswaard24 / Evert Meijs • Beeld - Evert Meijs

De organisatie gaat volgens de nieuwste RIVM-maatregelen, zoals het tonen van coronapas of een bewijs van testen tot toegang. Er is geen maximum aantal dat binnen mag en de anderhalve meter is niet van toepassing.

Er is geen inhoudelijk thema over dementie. De aanwezigen gaan met elkaar in gesprek; even horen hoe het met iedereen gaat en hoe men deze periode beleefd heeft.

Belangrijke regels die men dient te volgen: bij verkoudheidsklachten blijft men thuis. Aanmelden vooraf is niet verplicht maar mag: via een mailtje naar shanaraes@cordaadwelzijn.nl of bel telefoonnummer 06-19373374.

Belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 28 september van 19.30 tot 21.00 uur. (Inloop vanaf 19.00 uur.) De avond vindt zoals gewoonlijk plaats in café-zaal De Dommelstroom in Dommelen. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug