Luister
Live
12 november 2021 - 12:13
Deel dit artikel:

Ook streep door prinsbekendmakingen Mulkslobbers en Pintenwippers

CV De Mulkslobbers uit Borkel en Schaft en CV De Pintenwippers uit Dommelen hebben besloten de prinsbekendmakingen van aanstaande zaterdag te cancelen, vanwege de oplopende coronacijfers.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

De carnavalsvereniging uit Borkel en Schaft zegt: "Met grote verslagenheid moeten wij helaas bekendmaken dat onze prinsenwisseling van aanstaande zaterdagavond niet doorgaat. Door de grote risico’s die er momenteel zijn, vinden wij het onverantwoord om de avond door te laten gaan. Als er meer bekend is, zullen wij dit jullie zo snel mogelijk laten weten."

En De Pintenwippers: "We willen en kunnen de verantwoordelijkheid niet op ons nemen gezien de huidige cijfers. Daarom hebben we besloten het evenement rondom de bekendmaking van de prins en Hop & Mout niet door te laten gaan. Zodra meer informatie bekend is, zullen we bekijken wanneer dit evenement wel kan plaatsvinden."

Striepersgat

Ook de Stichting Carnavalsviering Striepersgat van Valkenswaard heeft donderdagavond besloten om alle activiteiten van komend weekend af te gelasten. Volgens president Ron Hoogmoet maakt het dagelijks bestuur van de stichting zich serieus zorgen over de sterk oplopende coronacijfers. “We willen niet onbedoeld bijdragen aan een verdere verspreiding van het virus”, aldus Hoogmoet. “Daarom hebben we besloten het evenement rondom de bekendmaking van de prins en de jeugdprins niet door te laten gaan. We willen en kunnen de verantwoordelijkheid niet op ons nemen en riskeren dat iemand besmet raakt. Beter voorkomen dan genezen dus."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug