Luister
Live
4 januari 2022 - 12:41
Deel dit artikel:

CV De Pintenwippers uit Dommelen: 'Deze lockdown voelt zwaarder dan afgelopen jaar'

CV De Pintenwippers uit Dommelen is achter de schermen druk bezig met voorsorteren op een carnaval vol coronamaatregelen. Hiervoor gaan ze een denktank in het leven roepen.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - CV De Pintenwippers

Ze hadden nu uiteraard al graag in een bruisend carnavalsseizoen gezeten, 'maar helaas, niets is minder waar'. Daar voegen ze aan toe: "We zitten in een lockdown en deze voelt zwaarder dan afgelopen jaar. We hebben de 'Oogst' moeten uitstellen en toen gelijk diverse scenario's gemaakt en uitgewerkt wanneer deze en onze andere evenementen wel plaats zouden kunnen vinden. Echter, met de huidige maatregelen is het nog maar de vraag of we dit jaar überhaupt wel carnaval mogen vieren."

Aanmelden voor denktank

De carnavalsvereniging houdt er dan ook sterk rekening mee dat dat niet zo gaat zijn. "We zijn ondertussen dan ook achter de schermen wederom druk bezig om te kijken op welke manier, in welke vorm en wat voor wijze we toch carnaval kunnen vieren, mocht het onverhoopt niet door mogen gaan." CV De Pintenwippers roept hiervoor binnenkort weer de denktank in het leven. Mocht je interesse hierin hebben, meld je dan aan via info@cvdepintenwippers.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug