Luister
Live
15 november 2021 - 09:36
Deel dit artikel:

Brabants Kampioenschap Tonpraten gaat door 'met enige aanpassingen'

Er gaat geen definitieve streep door het Brabants Kampioenschap Tonpraten (BKT) in Valkenswaard, maar er vinden wel enkele aanpassingen plaats door de aangescherpte coronamaatregelen en oplopende besmettingscijfers.

valkenswaard24 / Redactie

De organisatie van BKT houdt rekening met nóg strengere maatregelen. "Tot die tijd, met in achtneming van de huidige regels, mogen in het theater voorstellingen georganiseerd worden." Het heeft de organisatie nogal wat hoofdbrekens gekost. "Met het belangrijkste aspect 'veiligheid van mensen' en 'verantwoordelijkheid' in het achterhoofd is met betrokken partijen overleg gevoerd. Uitkomst hiervan is dat we doorgaan, zij het met enige aanpassingen."

Hieronder staan de belangrijkste aanpassingen op een rij:
- Horecavoorziening is volgens de geldende maatregelen na 20.00 uur niet toegestaan;
- Een beperkt en verantwoord bezoekersaantal onder het regime van 'zittend publiek';

Kaartverkoop

Daarnaast zal de maatregel van QR-codecontrole in combinatie met legitimering van toepassing zijn. Doordat het aantal stoelen beperkt is, kunnen minder mensen dan gebruikelijk de voorronden bijwonen. Dit houdt in dat ook de kaartverkoop om aanpassing vraagt. Waar eerder sprake was van kaartverkoop aan de zaal, zullen kaarten nu toch via reservering beschikbaar komen. Dit om geïnteresseerden een gelijke kans op een stoel te bieden. Aan exacte uitvoering hiervan wordt op dit moment druk gewerkt.

Locatie, Datums en aanvangstijden

Reservering zal, net als de gebruikelijke finalekaartreservering, verlopen via de website van de stichting: bktonpraten.nl. Locatie (theaterzaal De Belleman in Dommelen), datums (18 en 19 november) en aanvangstijden (19.30 uur) van de voorronden blijven ongewijzigd. Het gebruikelijke specifieke voorprogramma komt te vervallen en wordt deels door de muziekkapel opgevuld.

Zodra er aanvullende informatie is met betrekking tot het moment van openstelling van de kaartreservering, zal de organisatie dit direct melden via de pers, website en andere media, zoals Facebook.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug