Luister
muziek
7 november 2023 - 12:12
Deel dit artikel:

Iedereen kan meedingen om Foto van de Dag op Valkenswaard24

Ieder etmaal kiezen we een nieuwe prachtige prent uit de Facebookgroep 'Foto van de Dag op Valkenswaard24'. Plaats je kiekje in die groep en ding mee om de Foto van de Dag te worden bij Valkenswaard24. Jouw foto verschijnt dan op onze gratis app, website en social media. Je mag het ook mailen naar redactie@valkenswaard24.nl.

valkenswaard24
  / Redactie
Advertentie

Er worden ontzettend veel foto's met ons gedeeld. Gelukkig maar, want gemeente Valkenswaard heeft veel prachtige, grappige en inspirerende momenten om vast te leggen. Om dat een platform te geven, is de Facebookgroep Foto van de Dag op Valkenswaard24 opgericht. Hierin worden dagelijks tal van foto's geplaatst, die in gemeente Valkenswaard gemaakt zijn. Dat hoeven geen foto's te zijn die gemaakt zijn met de beste apparatuur. Soms zijn de spontane foto's, gemaakt met je telefoon, het allerleukst. Doe dus vooral mee.

Van jubileum tot natuurfoto

Iedere dag plaatsen we op Valkenswaard24 een foto van onze lezers. Deze moet gemaakt worden in onze gemeente, dus in één van de kernen, en mag overal over gaan. Een jubileum, feest, herdenking, natuurfoto, de eerste schooldag of het weer. Iedereen kan dus meedoen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie