Luister
Live
17 januari 2023 - 20:00
Deel dit artikel:

Foto van de Dag #1000 is van Danielle van de Meerakker

Dit is de duizendste Foto van de Dag. De eer is aan Danielle van de Meerakker. Zij heeft deze prachtige plaat ingestuurd. Gefeliciteerd!

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Danielle van de Meerakker

Dat houdt in dat Danielle vier tickets voor een show naar keuze bij Theater De Hofnar wint. Stuur ons een mailtje via redactie@valkenswaard24.nl om je prijs te claimen.

Ieder etmaal kiezen we een andere prachtige prent uit de Facebookgroep 'De mooiste foto's van Valkenswaard'. Plaats je kiekje in die groep en ding mee om de Foto van de Dag te worden. Dat deden we dus al duizend dagen achter elkaar.

Er worden ontzettend veel foto's met de Facebookgroep gedeeld. Gelukkig maar, want gemeente Valkenswaard heeft veel prachtige, grappige, inspirerende en opvallende momenten om vast te leggen.

Iedereen kan meedoen

Iedere dag plaatsen we een foto uit de groep, die verkozen wordt tot Foto van de Dag. Deze moet gemaakt worden in onze gemeente, dus in één van de kernen, en mag overal over gaan. Een jubileum, een feest, een herdenking, een natuurfoto, de eerste schooldag of het weer. Iedereen kan dus meedoen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug