Luister
muziek
20 januari 2023 - 19:44
Deel dit artikel:

Foto van de Dag #1003 is van Margo Kuijpers

Dit is onze Foto van de Dag, ingestuurd door Margo Kuijpers! Ieder etmaal kiezen we een andere prachtige prent uit de Facebookgroep 'De mooiste foto's van Valkenswaard'. Plaats je kiekje in die groep en ding mee om de Foto van de Dag te worden.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Margo Kuijpers
Advertentie

Er worden ontzettend veel foto's met de Facebookgroep gedeeld. Gelukkig maar, want gemeente Valkenswaard heeft veel prachtige, grappige, inspirerende en opvallende momenten om vast te leggen. Margo Kuijpers maakte deze foto vanuit het beeldschone gebied rondom Rofra Sportieve Arrangementen / Boothuys Valkenswaard. Ze zegt daarbij: "Ik wil jullie meenemen naar mijn werkadres. Het is toch geweldig om hier te mogen werken? Moet je die omgeving zien. Ik voel me echt een bofkont als ik hier naar kijk."

Iedereen kan meedoen

Iedere dag plaatsen we een foto uit de groep, die verkozen wordt tot Foto van de Dag. Deze moet gemaakt worden in onze gemeente, dus in één van de kernen, en mag overal over gaan. Een jubileum, een feest, een herdenking, een natuurfoto, de eerste schooldag of het weer. Iedereen kan dus meedoen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie