Luister
muziek
1 mei 2022 - 15:57
Deel dit artikel:

Muziek op Schoot bij CMD voert kinderen mee in wereld van muziek

Bij het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) start op woensdag 11 mei weer een cursus Muziek op Schoot. Een cursus voor zowel de (groot)ouders als het (klein)kind in de leeftijd van 6 maanden tot 4 jaar.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Jonge kinderen en hun begeleiders worden wekelijks meegevoerd in de betoverende wereld van muziek. De les wordt aangepast aan de leeftijd en de individuele ontwikkeling van de kinderen in de groep. Actieve en rustige elementen, nieuwe en bekende liedjes, verschillende materialen en muziekstijlen lopen vloeiend in elkaar over. Je gaat naar huis met een schat aan ideeën en liedjes. Kortom: het plezier dat je samen op de les beleeft, gaat thuis gewoon door.

De cursus duurt vijf weken en de kosten hiervan bedragen 43 euro. De cursus wordt gegeven op woensdagochtend van 09.15 tot 09.55 uur. Bij overschrijding van het maximale aantal inschrijvingen wordt de groep gesplitst.

Aanmelden

Interesse? Meer informatie over ons aanbod en aanmelden vind je op de website. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans, de Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon: 040-2083591. De CMD-administratie is bereikbaar op maandag tot en met donderdag tussen 09.30 en 19.00 uur en op vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie