Luister
Live
6 mei 2022 - 15:51
Deel dit artikel:

Denktankbijeenkomst voor Geenhoven: wat kan er nog beter?

De wijkcommissie Geenhoven bestaat officieel bijna tien jaar. In de afgelopen jaren hebben ze veel mooie projecten in de wijk kunnen realiseren, maar ze zijn nog lang niet klaar. Tien jaar geleden is de wijkcommissie begonnen naar aanleiding van een denktank-bijeenkomst: wat gaat er allemaal goed in Geenhoven; wat kan er nog beter, mooier, leuker in de wijk?

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Google Streetview

De wijkcommissie kan nieuwe ideeën en nieuwe mensen gebruiken. Daarom organiseren ze op maandag 16 mei om 19.30 uur een nieuwe Denktankbijeenkomst. Iedereen in de wijk is uitgenodigd om mee te komen denken over alles wat belangrijk is voor Geenhoven.

Nieuwbouwprojecten

De wijkcommissie Geenhoven is aanspreekpunt voor de gemeente en andere instanties en denkt mee over alles wat er leeft en speelt in de wijk. Ze zijn betrokken bij herinrichting van straten, speeltuinen en wordt om input gevraagd bij nieuwbouwprojecten. Daarnaast is de wijkcommissie een spil in het burenhulpprogramma en organiseert ze onder andere een paar keer per week een koffie-inloop in het Rode Kruisgebouw aan de Gelukken. Ook de buurtmoestuin daar is onderdeel van de wijkcommissie.

Rode Kruisgebouw

De wijk Geenhoven ligt in het noorden van Valkenswaard en beslaat het gebied tussen de Geenhovensedreef, Nieuwe Waalreseweg, Carolusdreef en Europalaan. Heb je ideeën om Geenhoven nog mooier, leuker, beter, gezelliger te maken? Wil je misschien nieuwe initiatieven ontwikkelen en organiseren? Dan nodigen we je uit op maandagavond 16 mei, 19.30 uur in het Rode Kruisgebouw aan de Gelukken 15a.

Stuur voor meer info een mailtje naar info@wijkcommissiegeenhoven.nl of wijken@valkenswaard.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug