Luister
Live
14 mei 2022 - 05:58
Deel dit artikel:

Afvalinzameling vervalt tijdens Hemelvaart en Tweede Pinksterdag

Tijdens Hemelvaart op donderdag 26 mei en Tweede Pinksterdag op maandag 6 juni zamelt Cure geen afval in. De milieustraten en de Cure-klantenservice zijn op deze feestdagen ook gesloten.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Freekje Groenemans

Wordt normaal gesproken op donderdag of maandag jouw container voor restafval of GFT geleegd? Bekijk dan in de afvalkalender wanneer Cure de inzameling inhaalt. Je kunt de afvalkalender ook vinden via mijnafvalwijzer.nl of de Cure Afval App. De inzameling van het oud papier vervalt op deze feestdagen en wordt niet ingehaald.

Op tijd aanbieden tijdens inhaaldagen

Mogelijk rijden de inzamelvoertuigen op een ander tijdstip door jouw straat dan je gewend bent. Zorg er daarom voor dat je afval op tijd buiten staat, zodat Cure jouw afval kan inzamelen. Zet je afval daarom voor 06.45 uur aan de straat.

Drukte op de milieustraat

Traditiegetrouw is de dag na Hemelvaart een drukke dag op de milieustraat. De milieustraten zijn geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Cure zet aanvullende maatregelen in om jouw bezoek zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Houd rekening met lange wachttijden. Indien mogelijk stel je milieustraatbezoek uit naar een andere dag of kom vroeg op de ochtend of later in de middag naar de milieustraten.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug