Luister
muziek
20 juni 2022 - 12:42
Deel dit artikel:

Binnenkort op je deurmat: een doosje vol Valkenswaardige tips

Energie besparen is voor jou als Valkenswaardenaar interessant zijn. Je bespaart op je energierekening, je verhoogt je wooncomfort en je doet iets voor het klimaat. Samen Valkenswaardig helpt je daarbij. De komende weken ontvangt iedereen een Valkenswaardig pakketje op de deurmat.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Hierin zit een boekje vol energietips voor thuis, radiatorfolie én een cadeaubon ter waarde van 80 euro. Deze cadeaubon kun je inwisselen voor kleine energiebesparende producten. Zo woon je net zo fijn terwijl je je energieverbruik vermindert.

Voor huurders en woningeigenaren

Of je nu huurt of woningeigenaar bent: iedereen kan energie besparen. "En dat is hard nodig want de kosten voor energie zijn enorm opgelopen", zeggen de organisatoren. In het boekje vind je daarom tips die interessant zijn voor huurders en woningeigenaren. Tips waarmee je meteen kunt besparen. De cadeaubon helpt je daar ook bij. "We geven in totaal 4500 cadeaubonnen weg in Valkenswaard, waarvan er 3000 bestemd zijn voor bewoners van sociale huurwoningen. Wees er snel bij, vraag je cadeaubon aan en start vandaag nog met besparen."

Waarom doen ze dit?

In samenwerking met woningcorporatie Woningbelang en Woonbedrijf biedt de gemeente Valkenswaard je dit pakket aan. "Dat doen we onder de vlag van Samen Valkenswaardig. Een samenwerkingsverband in Valkenswaard met als doel om alle Valkenswaardenaren te inspireren tot het maken van duurzame keuzes. Dat doen we met mooie acties, lokale voorbeelden en vooral veel positieve energie! Samen zorgen we ervoor dat Valkenswaard ook in de toekomst een groene en fijne gemeente blijft."

Samen Valkenswaardig

Heb je zelf een grote of kleine duurzame bespaartip of een slim idee? Deel het op onze Valkenswaardig kanalen.

Deze actie is mogelijk dankzij de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Een subsidie om in onze gemeente het energiegebruik te verminderen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie