Luister
muziek
18 september 2022 - 09:05
Deel dit artikel:

Rotonde Brouwerijdreef in Dommelen weekend afgesloten

De werkzaamheden aan de Brouwerijdreef in Dommelen naderen het einde. In de laatste fase wordt de rotonde bij de Tienendreef en Damianusdreef aangepakt.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Gemeente Valkenswaard
Advertentie

Het fietspad wordt gesplitst van de rijbaan, zodat fietsers beter in het zicht van automobilisten zijn wanneer deze de rotonde verlaten. Om op doordeweekse dagen zo min mogelijk overlast te veroorzaken bij bewoners uit Dommelen-Noord, voeren ze de werkzaamheden in een weekend uit.

De Belleman

Onder voorbehoud van weersomstandigheden staan deze gepland op vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober. De rotonde wordt afgesloten voor alle verkeer. Mochten de werkzaamheden eerder klaar zijn, wordt de rotonde eerder opengesteld. Winkelcentrum de Belleman is bereikbaar via Jorisdal. Vanaf 26 september worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd aan de rotonde. De rotonde blijft onder begeleiding van verkeersregelaars open.

Vragen

Heb je vragen? Mail naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl. Kijk voor de projectpagina over Dommelen-Zuid op bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-dommelen-zuid. Voor een overzicht van alle werkzaamheden in Valkenswaard kijk op watgebeurtervoormijndeur.nl/valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie