Luister
Live
24 september 2022 - 16:30
Deel dit artikel:

Rijnders Optiek uit Valkenswaard krijgt predicaat Hofleverancier

Rijnders Optiek uit Valkenswaard heeft zaterdag het predicaat 'Hofleverancier' toegekend gekregen. Een titel die de koning toekent aan bedrijven die honderd jaar bestaan.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview

Het bedrijf Rijnders is opgericht door Cees Rijnders, de overgrootvader van de huidige eigenaar Jorg Rijnders. In 1922 is het bedrijf gestart als juwelier, in 1923 zijn de activiteiten als opticien gestart en sinds een aantal jaar, met het pensioen van de vader van de huidige eigenaar, is de juwelierstak verdwenen en ontplooit het bedrijf enkel optiekactiviteiten. Inmiddels is de in 1922 gestarte zaak uitgegroeid tot een zaak waar al honderd jaar met passie en liefde voor het vak de klant van goed advies wordt gediend.

Burgemeester Anton Ederveen van Valkenswaard overhandigde op zaterdag 24 september om 16.00 uur de oorkonde behorende bij het predicaat Hofleverancier aan de heren Jorg en Frans Rijnders Corridor 22 in Valkenswaard.

Toelichting predicaat ‘Hofleverancier’

De koning kan het predicaat ‘Hofleverancier’ toekennen aan kleine en middelgrote ondernemingen die een belangrijke plaats innemen in de regio, minimaal honderd jaar bestaan en minder dan honderd werknemers hebben.

Bedrijven en instellingen kunnen de eervolle onderscheiding zelf aanvragen, maar uiteindelijk bepaalt de koning of de titel wordt verleend.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug