Luister
muziek
22 februari 2023 - 09:17
Deel dit artikel:

Kindercursussen voor blokfluit, cello, harp en viool in Valkenswaard

Vanaf begin maart gaan de cursussen Fluiten met Visjes, kindercello, kinderharp en kinderviool weer van start. Deze cursussen van tien lessen zijn bedoeld voor jonge muzikantjes van 4 tot 6 jaar die kennis willen maken met blokfluit, cello, harp of viool.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal vijf kinderen. Ze leren op speelse wijze hun weg te vinden op het gekozen instrument. Met muzikale spelletjes en liedjes worden ze vertrouwd gemaakt met muziek en het instrument.

Start: vanaf maandag 6 maart. Lesdag en tijd in overleg. Kijk voor meer details op de website. De kosten bedragen 99 euro per cursus van tien lessen.

Aanmelden en vragen

Heb je interesse? Voor meer informatie over het aanbod en aanmelden kun je terecht op de website centrumvoormuziekendans.nl. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans, de Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon: 040-2083591. De CMD-administratie is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 17.00 uur. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie