Luister
muziek
10 maart 2023 - 09:18
Deel dit artikel:

Er is een idee om belevingspark De Kleine Meer voor iedereen toegankelijk te maken

Aan de Bosstraat in Valkenswaard ligt belevingspark De Kleine Meer. Het idee is om van dit gebied een voor iedereen toegankelijk (inclusief) belevingspark te maken, waar kinderen onbeperkt kunnen samenspelen en niemand wordt buitengesloten. Er is inmiddels een idee.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Gemeente Valkenswaard
Advertentie

De afwisselende inrichting van het gebied met gazon, bos en de runsloten, vormt een unieke combinatie. "Die willen we nog beter benutten voor vermaak en educatie", zegt gemeente Valkenswaard. In samenwerking met Kinderboerderij De Kleine Meer en het IVN afdeling Valkenswaard-Waalre, heeft de gemeente Valkenswaard een eerste ontwerp uitgewerkt met suggesties voor de herinrichting van het park.

Loop even binnen op 22 maart

Dat ontwerp willen ze graag voorleggen aan de omwonenden tijdens een inloopavond op woensdag 22 maart. De omwonenden zijn hiervoor per brief uitgenodigd. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom om binnen te lopen op 22 maart tussen 18.00 en 20.00 uur in de ontmoetingsruimte van de kinderboerderij aan de Bosstraat 45. Belangstellenden kunnen het ontwerp bekijken en meedenken over de nieuwe inrichting van het park. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Kun je er niet bij zijn op 22 maart en wil je wel graag het ontwerp zien of je reactie daarop geven? Vanaf maandag 20 maart vind je het ontwerp op de website van de gemeente op valkenswaard.nl/speelplekken. Daar kun je ook jou reactie geven via een mail naar speelplekken@valkenswaard.nl.

Heb je geen mail? Dan kun je ook telefonisch contact opnemen met Rik van Veldhoven van team Beheer en Uitvoering. Hij is bereikbaar via het algemene nummer 040-2083444.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie