Luister
muziek
10 maart 2023 - 06:02
Deel dit artikel:

Door verkeersdrukte tussen N69 en A2 zijn maatregelen nodig, jij mag meedenken

Door de verkeersdrukte tussen de nieuwe N69 en de A2 is het nodig om maatregelen te treffen. Dat vindt gemeente Valkenswaard. Zij nodigen iedereen uit om een bijeenkomst daarover bij te wonen.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Grenscorridor N69 / Boskalis
Advertentie

Sinds de nieuwe N69 is er logischerwijs meer verkeersdrukte tussen de randwegen van Valkenswaard en de A2. Deze wegen behoeven aanpassing om te zorgen voor een zo soepel mogelijke doorstroming van verkeer. Daarom is de gemeente Valkenswaard het verkeersproject de ‘Valkenswaardse Poort’ gestart. Immers, het gaat om de toegang vanaf het zuiden tot onze gemeente. Op maandagavond 13 maart is iedereen welkom in het gemeentehuis die meer wil weten over dit verkeersproject en mee wil denken van 18.30 tot 20.30 uur.

Na het openstellen van de nieuwe N69 is de oude N69 overgedragen aan de gemeente Valkenswaard. Door de verkeersdrukte tussen de nieuwe N69 en de A2 is het nodig om maatregelen te treffen. "Hiermee zorgen we voor leefbaarheid in onze gemeente en anderzijds voor een zo soepel mogelijke doorstroming buitenom", zegt de gemeente. Het tracé betreft de Luikerweg tussen de aansluiting met de nieuwe N69 en het kruispunt met de Dommelseweg. Hierin zitten ook de kruisingen met de Venbergseweg, de Zuidelijke Randweg en Dommelseweg (Florapark).

Vragen

Tijdens de bijeenkomst krijg je inzicht in het tracé en vertellen ze welke uitgangspunten de gemeente heeft bij deze inrichting. Voor vragen, mail naar bereikbaar@valkenswaard.nl .

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie