Luister
muziek
11 november 2023 - 11:48
Deel dit artikel:

Gratis opleiding tot energiecoach in Valkenswaard

Iedereen heeft recht op warme voeten en een lagere energierekening. Wil jij andere bewoners hierbij helpen? En heb jij je woning verduurzaamd met kleine of grote maatregelen? Word dan vrijwillige energiecoach in Valkenswaard!

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Met steun van Burgerinitiatief Energiek Valkenswaard biedt de gemeente Valkenswaard je een gratis opleiding tot vrijwillige energiecoach aan. Tijdens de opleiding leer jij hoe je andere inwoners kunt helpen met het besparen van energie én geld.

Doe ook mee met deze gratis opleiding

Heb je ervaring met het verduurzamen van je eigen woning met maatregelen zoals radiatorfolie, ledlampen, tochtstrippen, isolatie maatregelen of zonnepanelen? En ben je geïnteresseerd in wat er nog meer mogelijk is aan besparende maatregelen? Dan is deze opleiding wat voor jou. Alle inwoners met interesse in het (verder) verduurzamen van je woning en het helpen van andere inwoners als vrijwillige energiecoach zijn van harte welkom.

Data en tijden

De opleiding wordt gegeven op onderstaande data (locatie volgt):

  • Dinsdag 21 november van 19.30 tot 22.00 uur
  • Woensdag 29 november van 19.30 tot 22.00 uur
  • Woensdag 6 december van 19.30 tot 22.00 uur

Aanmelden

Interesse? Meld je aan vóór 20 november via info@energiekvalkenswaard.nl met je naam, telefoonnummer en emailadres en je ontvangt tijdig meer informatie over de opleiding.

Mogelijk gemaakt door Samen Valkenswaardig, Energiek Valkenswaard en de gemeente Valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie