Luister
muziek
24 januari 2024 - 08:10
Deel dit artikel:

Bezwaren behandeld bij vergadering tussen A2-gemeenten

Op dinsdag 30 januari 2024 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende bijeen in een openbare hoorzitting.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Op de agenda staan de volgende zaken:

  • 19.00 uur: Bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Cranendonck, waarbij is besloten de gevraagde omgevingsvergunning voor de huisvesting van tijdelijke werknemers, gelegen op het perceel ’t Winkel in Soerendonk, te verlenen.
  • 19.30 uur: Bezwaarschrift tegen het besluit van de burgemeester van Cranendonck, waarbij is besloten een last onder dwangsom op te leggen strekkende per direct de overtreding, namelijk het geopend hebben van een horecabedrijf/openbare inrichting zonder de benodigde APV-exploitatievergunning en Alcoholwetvergunning, te (doen) beëindigen en beëindigd te (doen) houden.
  • 20.00 uur: Bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Cranendonck en Heeze-Leende, waarbij is besloten een Woo-verzoek niet in behandeling te nemen.

Indien je van plan bent als toehoorder de hoorzitting bij te wonen, dan adviseren de gemeenten je om uiterlijk op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (via telefoonnummer 040-224 1576). Dit omdat de agenda van de hoorzitting nog tot op de dag van de hoorzitting kan wijzigen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie