Luister
muziek
15 februari 2024 - 11:43
Deel dit artikel:

Adviescommissie buigt zich over besluit tot snelheidsremmende maatregelen in Valkenswaard

Op dinsdag 20 februari 2024 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende bijeen in een openbare hoorzitting.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Op de agenda staan twee zaken uit gemeente Valkenswaard. Het gaat om:

  • 19.20 uur: Bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, waarbij is besloten een subsidieaanvraag af te wijzen.
  • 19.50 uur: Bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard waarbij is besloten tot het instellen van een toegestane maximumsnelheid van 30 kilometer per uur op de Carolusdreef en de Waalreseweg, middels het plaatsen van snelheidsremmende maatregelen en verkeersborden.

Indien je van plan bent als toehoorder de hoorzitting bij te wonen, dan adviseert de gemeente Valkenswaard je om uiterlijk op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-224 1567). Dit omdat de agenda van de hoorzitting nog tot op de dag van de hoorzitting kan wijzigen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie