Luister
muziek
23 maart 2024 - 15:12
Deel dit artikel:

Commissie vergadert over bezwaar op dwangsom opgelegd door gemeente Valkenswaard

Op dinsdag 26 maart 2024 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende bijeen in een openbare hoorzitting.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Op de agenda staan de volgende zaken:

  • 19.00 uur: Bezwaarschriften tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Cranendonck, waarbij is besloten een evenementenvergunning te verlenen voor het carnavalsbal aan de Poelderstraat.
  • 19.30 uur: Bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, waarbij is besloten dat er een dwangsom verschuldigd is.
  • 20.00 uur: Bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard waarbij is besloten om de aanvraag voor een vaste standplaats op zaterdagen op locatie Het Marktplein te Valkenswaard te verlenen.
  • 20.30 uur: Bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, waarbij is besloten om de gevraagde omgevingsvergunning voor het gedeeltelijk slopen en herbouwen, gelegen op het perceel aan de Dorpsstraat in Valkenswaard te weigeren.

Indien je van plan bent als toehoorder de hoorzitting bij te wonen dan adviseert de gemeente Valkenswaard om uiterlijk op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-224 1567). Dit omdat de agenda van de hoorzitting nog tot op de dag van de hoorzitting kan wijzigen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie