Luister
muziek
26 maart 2024 - 10:52
Deel dit artikel:

Meeste deelnemers ooit aan Opschoondag in Valkenswaard: 53 volle afvalzakken

Afgelopen zaterdag, tussen 10.00 en 13.00 uur, vond De Landelijke Opschoondag plaats. Met een recordaantal van 44 deelnemers in Valkenswaard.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Gemeente Valkenswaard
Advertentie

Kinderen, raadsleden, wethouder Theo Geldens, Het Spant met zestien kinderen, nieuwe gezichten en trouwe krachten, allemaal samen voor een schonere omgeving in Valkenswaard. Het resultaat: 58 volle afvalzakken.

“Maar daar blijft het niet bij. We hebben ook vijf verschillende stichtingen kunnen steunen met deze gevulde zakken: de Valkenswaardse Lichtjesroute, stichting Poezenbende, Het Spant, Budo sport van Geel en de Scootmobielclub”, zegt gemeente Valkenswaard. “Zelfs een hagelbui hield onze deelnemers niet tegen. Na al dat harde werk sloten we gezamenlijk af bij café De Bel. Onder het genot van een drankje en een bitterbal.”

Bovenal wil de gemeente Valkenswaard iedereen bedanken die heeft meegedaan. “Jullie inzet en enthousiasme maken echt het verschil. Samen zorgen we voor een schonere, mooiere gemeenschap. Op naar nog veel meer van dit soort geweldige dagen.”

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie