Luister
Live
23 juni 2022 - 15:23
Deel dit artikel:

Koninklijke slotuitvoering van CMD in De Hofnar

Op zaterdag 2 juli vindt de jaarlijkse grote slotuitvoering van het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) plaats in de theaterzaal van De Hofnar. Ook dit jaar belooft het weer een gevarieerde en verrassende voorstelling te worden met muziek en dans onder de titel 'SLOTuitvoering'.

valkenswaard24
  / Redactie

"Na wederom een uitdagend jaar zijn we blij dat de deuren weer van het slot zijn en dat geldt ook zeker voor al het moois dat het CMD te bieden heeft", zegt de organisatie. De voorstelling is, net als afgelopen jaar, een beetje anders dan anders. Het publiek wordt eerst meegenomen op een koninklijke verrassingsroute door het gebouw De Hofnar. Tijdens deze route ontsluiten leerlingen door middel van korte optredens alle kunstschatten die het CMD te bieden heeft. Tot slot wordt het publiek verwelkomt in de Theaterzaal waar ze een voorstelling met een koninklijk tintje wacht.

Het CMD opent graag haar schatkist voor het publiek: kom kijken en luisteren, laat je verrassen en inspireren. Er zijn twee voorstellingen per dagdeel:
- Middag: 14.00 en 15.15 uur
- Avond: 18.30 en 19.45 uur

De toegang is 7,50 euro voor volwassen en 4 euro voor kinderen tot 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kaartverkoop van De Hofnar. Kijk op de website van het CMD voor het programma, zo weet je zeker dat je voor de juiste voorstelling een kaartje koopt.

Voor vragen is de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans bereikbaar op werkdagen tussen 09.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 040-2083591.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug