Luister
Live
2 augustus 2022 - 09:21
Deel dit artikel:

Theo Geldens: 'Iedereen moet weer een beetje trots worden op Valkenswaard'

Theo Geldens is inmiddels gestart aan zijn volgende periode als wethouder van gemeente Valkenswaard. Gepokt en gemazeld vertelt hij over wat hij de komende vier jaar wil bereiken.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - RTV VOS

Hij vertelt over zijn gezinssituatie, waar hij gewerkt heeft voordat hij wethouder werd en hoe hij in de politiek is gerold. In de komende vier jaar heeft hij onder meer Ruimtelijke ordening en Vergunningen in zijn portefeuille. "Daar ligt heel veel werk. We hebben te weinig mensen in dienst die al die dossiers kunnen afhandelen. Dat vormt een hele mooie uitdaging." Ook Natuur is onderdeel van zijn portefeuille. "Ik denk dat het echt belangrijk is dat we daar meer oog voor gaan hebben in de toekomst."

De missie van Geldens

Ook wil Geldens nog vier jaar gaan werken aan het invullen van wat hij 'zijn missie' noemt. Daarmee doelt hij op het Masterplan Centrum. "Het is een beetje mijn kindje. Er wordt wel eens gezegd dat het nu af is, maar ik heb toch wel een ander gevoel. Ik heb daar een visie over. Zorgen dat het netjes is, dat het klopt, dat het op orde is. En dat iedereen weer een beetje trots wordt op Valkenswaard."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug