Luister
Live
11 september 2022 - 06:09
Deel dit artikel:

Let op: afsluitingen in centrum Valkenswaard bij werkzaamheden

Na een kleine bouwpauze gaan ze verder met het verfraaien, verbeteren en vergroenen van het centrumhart van Valkenswaard. Deze week zijn nieuwe bomen geplant aan de Eindhovenseweg. Vanaf maandag 12 september aanstaande gaan ze verder op twee plekken.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Gemeente Valkenswaard

Dat zijn:

- Bakkerstraat tussen kruising Leenderweg en Hofstraat. Hier pakken ze vanaf 12 september de aansluiting van Bakkerstraat op het kruispunt aan. Dit duurt ongeveer twee weken. Doorgaand verkeer op de Bakkerstraat is dan even niet mogelijk.

- Eindhovenseweg vanaf Corridor tot aan huisnummer 56a. Vanaf 19 september gaan ze hier verder met de winkelstraat, inclusief de oversteek bij de Corridor. Op die plek gaan ze ook bouwen aan een grote (en over een tijdje prachtig begroeide) ‘pergola’. De werkzaamheden in dit deelgebied duren tot medio november. In die tijd is de Eindhovenseweg afgesloten tussen de Markt en de Valkenierstraat. Verkeer volgt de omleidingsborden.

Meer info

Meer informatie: www.valkenswaard.nl/masterplan (over het centrumplan) en www.bereikbaarvalkenswaard.nl (voor alle werkzaamheden in Valkenswaard). Hieronder zie je op het kaartje waar alle afsluitingen zijn.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug