Luister
Live
18 september 2022 - 06:03
Deel dit artikel:

Eigen YouTube-hit produceren? In Valkenswaard kun je deze cursus volgen

Altijd al je eigen opnames willen maken? Maar weet je niet waar te beginnen? Op zoek naar de juiste microfoon, apparatuur of software? Na het succes van vorig jaar gaat vanaf donderdag 6 oktober de cursus HomeRecording opnieuw van start.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

In deze cursus leer je alle ins en outs over het opnemen op de computer met programma’s als bijvoorbeeld Cubase of GarageBand. Wat heb je allemaal nodig om zo snel mogelijk aan de slag te gaan en hoe zet ik een nummer in elkaar? Hoe gebruik ik MIDI en soft synths? Hoe mix ik mijn nummer? Dit zijn enkele onderwerpen die aan bod komen in deze cursus, die voor zowel beginners als gevorderden toegankelijk is. Geef je op en wie weet produceer je binnenkort je eerste YouTube-hit.

Barend Tromp

Deze cursus van zes lessen is bedoeld voor jeugd vanaf 15 jaar én volwassenen. Voorkennis of het bezit van apparatuur is niet noodzakelijk. De cursus kan je namelijk ook helpen om te bepalen wat je nodig hebt. HomeRecording wordt gegeven door Barend Tromp en start op donderdag 6 oktober om 19.15 uur. Kosten bedragen 52 euro voor jeugd (tot 21 jaar) en 63 euro voor volwassenen.

Inschrijven voor de cursus kan digitaal via een algemeen inschrijfformulier op www.centrumvoormuziekendans.nl of bij de balie van het CMD. Overige informatie is verkrijgbaar bij de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans, de Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon: 040-2083591.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug